Нова Страница - блог на Димитър Димитров

Нека да ги подкрепим, кой както ...

Dimitar Dimitrov 28/03/2020 18:34:19
Нека да ги подкрепим, кой както може.
Пловдив 112

Доброволно формирование "Пловдив 112"

Открита е дарителска сметка за кампанията за подпомагане на нашата дейност. Благодарим на колегите, които я инициираха, на целия ни екип, на доброволците, които постоянно изявяват желание да помогнат и на всички, които ни помагат!

Благодарим ви с цялото си сърце!
Екипът на ДФ Пловдив 112

"Скъпи приятели,
може би доста от Вас не знаят, но в този тежък за всички момент, когато ние сме вкъщи, Доброволно Формирование "Пловдив 112" са на първа линия и в тези тежки и трудни времена и осигуряват логистика на храна и медикаменти на възрастни и самотни хора в нужда чрез своите доброволци в нашия град.Екипите им доставят храна и лекарства на хора в карантина, на които няма кой да им съдейства. Освен това те непрестанно оказват помощ и на останалите, които ежедневно са изложени на риск-дежурните полицаи по КПП пунктовете, лекарите в болниците и са в непрестанно сътрудничество с Общината и Щаба към нея. Разбира се нуждаещите се и всичко необходимо за тяхната безопасност се увеличават непрекъснато и заедно с това тези добри хора имат нужда от нашата подкрепа.
Скъпи пловдивчани, знаем че има няколко активни кампании за набиране на средстава, които адмирираме, но за съжаление те не могат да обхванат всички заявки и нуждите в цялата страна. Нека за пореден път ние докажем, че сме обединени и ако не с друго, да помогнем на тези добри хора като подкрепим каузата им финансово. Всички набрани финансови средства ще бъдат разпределени целево за нуждите от първа необходимост.
Община Пловдив разчита на тези момичета и момчета. Да облекчим работата им!
Подкрепата, която можем да окажем, разбира се не е само финансова-необходими са: ръкавици, очила, маски, шлемове, предпазни облекла и дезинфекциращи препарати, както и гориво за техните доброволци.
В случай, че искате да се включите като доброволец или сте фирма / бензиностанция/ физическо лице и искате да помдпомогнеге кампанията по какъвто и да е начин, може да се свържете с тях на лично съобщение на фейсбук страницата им или на тел: 089 547 1787!

СЕГА Е МОМЕНТА #ЗАЕДНО ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ ПЛОВДИВ Е ЕДНО ЦЯЛО!
Нека от комфорта на дома си да помогнем с каквото можем.
Споделете апела и харесайте страничката им, за да следите всичко, което правят!
Парични дарения можете да направите към следната банкова сметка, като на основание задължително пишете “ДАРЕНИЕ -covid19”:

IBAN: BG80RZBB91551005503057
BIC: RZBBBGSF
Получател: ДФ “Пловдив 112”
PAYPAL:PLOVDIV112@GMAIL.COM