Нова Страница - блог на Димитър Димитров

17.05.2020 Внимание! Намерихме подходящото ...

Dimitar Dimitrov 17/05/2020 06:35:33

Dimitar

17.05.2020
Внимание!
Намерихме подходящото семейство. Благодаря на всички, които се отзоваха. Искрено се надявам повече хора да преоткрият предимствата на природосъобразния и здравословен начин на живот, далеч от градската суета.
B понеделник едно обезлюдено българско село ще увеличи населението си с петнадесет процента, а средната възраст ще падне с дванадесет години - спрях се на многодетно българско семейство, в което родителите са решени да отглеждат сами храната си и да научат на това и децата си.
А един ден, кой знае, може да построим училище.

>>>>>Търсим семейство за работа във ферма, намираща се в село Еремия, област Кюстендил.
Задълженията са свързани с целогодишно (полско и оранжерийно) отглеждане на зеленчуци и тропически растения, помощ в прибиране на реколтата, грижа за малък брой животни (овце, кокошки, кучета) и приготвяне на зимнина.

Кандидатите могат да бъдат и без опит, важното е да са мотивирани, да обичат животните и да имат високи стандарти за хигиена.

Предлагаме стартова заплата от 1300 лева бруто на човек.

Предлагаме също (без наем) напълно обзаведена самостоятелна къща и покриваме разходите за електричество/климатизация, вода, интернет и сателитна телевизия.
Излишно е да споменавам, че можете да разчитате на безплатна селскостопанска продукция и зимнина за лични нужди, но ще го кажа.

За кандидатстване и въпроси – на лично съобщение.